Ο Τάτα Μαρτίνο αναλαμβάνει το «τιμόνι» της εθνικής Αργεντινής
Ο Τάτα Μαρτίνο είναι τελικά ο εκλεκτός που θα αντικαταστήσει τον Κάρλος Σαμπέγια στο «τιμόνι» της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, με σκοπό να κάνει αυτό που, για λίγο, δεν μπόρεσε ο προκάτοχος του, δηλαδή να κατακτήσει το Μουντιάλ.
Ο Τάτα Μαρτίνο είναι τελικά ο εκλεκτός που θα αντικαταστήσει τον Κάρλος Σαμπέγια στο «τιμόνι» της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, με σκοπό να κάνει αυτό που, για λίγο, δεν μπόρεσε ο προκάτοχος του, δηλαδή να κατακτήσει το Μουντιάλ.
Ο 52χρονος θα βρίσκεται στο τιμόνι των Αργεντινών ως το 2018 και το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο Μαρτίνο την περσινή χρονιά ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ενώ πριν ήταν προπονητής στη Νιούελς Ολντ Μπόις.
Αξίζει να σημειωθεί πως έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αφού για μια πενταετία (2006-2011) είχε βρεθεί στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Παραγουάης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442