Οι διεθνείς στηρίζουν την επισκευή του Γηροκομείου στο Ληξούρι
Στην επισκευή του Γηροκομείου στο Ληξούρι, το οποίο επλήγη από τους πρόσφατους σεισμούς, θα διαθέσουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών τον μισθό τους για το μήνα Νοέμβριο. Όπως είχαν δεσμευθεί, οι διεθνείς αποφάσισαν να συνεισφέρουν στην ανακούφιση των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κεφαλονιάς.
Στην επισκευή του Γηροκομείου στο Ληξούρι, το οποίο επλήγη από τους πρόσφατους σεισμούς, θα διαθέσουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών τον μισθό τους για το μήνα Νοέμβριο. Όπως είχαν δεσμευθεί, οι διεθνείς αποφάσισαν να συνεισφέρουν στην ανακούφιση των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Κεφαλονιάς και δημοσιοποίησαν την ενέργειά τους με την εξής ανακοίνωση:
«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών, συνεπείς στη δέσμευσή μας για έμπρακτη συμπαράσταση στους πληγέντες από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς κατοίκους της δοκιμαζόμενης Κεφαλλονιάς, επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε την απόφασή μας για την οικονομική ενίσχυση ενός ιδρύματος του νησιού.
Οι 23 από εμάς που συμμετείχαμε στην αποστολή για τους αγώνες μπαράζ με την Ρουμανία, αποφασίσαμε να διαθέσουμε τους μισθούς μας του μηνός Νοεμβρίου για την επισκευή του Γηροκομείου Ληξουρίου.
Η συγκεκριμένη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων υπέστη σοβαρές ζημιές από τις φυσικές καταστροφές Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και πληροφορηθήκαμε ότι οι τρόφιμοι μεταφέρθηκαν προσωρινά σε άλλη εγκατάσταση.
Η σκέψη 36 ανθρώπων τρίτης ηλικίας να ξεσπιτώνονται, μας συγκλονίζει ειλικρινά και μας υποχρεώνει να τους προσφέρουμε χείρα βοηθείας, έτσι ώστε να μπορέσουν και πάλι να ζήσουν υπό ανθρώπινες συνθήκες.
Ελπίζουμε, λοιπόν, ότι με την προσφορά μας θα βοηθήσουμε άμεσα στην επισκευή του κτιρίου του Γηροκομείου Ληξουρίου και στην επιστροφή των συνανθρώπων μας στην εστία τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442