Τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ Άρης-Παναθηναϊκός
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμόδιων φορέων εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, Άρης-Παναθηναϊκός, προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (9/2, 19:45) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης.
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμόδιων φορέων εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, Άρης-Παναθηναϊκός, προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (9/2, 19:45) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης.
Από πλευράς ΕΟΚ, το «παρών» έδωσαν ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης, ενώ εκεί ήταν και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Χαράλαμπος Μαρκάκης.
Μετά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:
-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό στις 16:45 και θα κλείσουν στις 19:15. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ώρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
-Απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο πέρα από την επίδειξη εισιτηρίου είναι και αυτή της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.
-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φέροντες διακριτικά των ομάδων.
-Κάθε φίλαθλος επιβάλλεται να κάθεται στη θέση που προβλέπεται από το αριθμημένο εισιτήριό του.
-Όσοι έχουν διορθωμένο εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν στο αστυνομικό μέγαρο για να το σφραγίσουν. Οι κάτοχοι διορθωμένου εισιτηρίου που δεν θα φέρει δεύτερη σφραγίδα δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας