Αρσεναλ, Βασιλεία, Αούστρια και Στεάουα Βουκουρεστίου πήραν το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League. Τη δεύτερή της νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε πανηγύρισε η Άρσεναλ επικρατώντας 2-0 με δύο τέρματα του Άαρον Ράμσεϊ και έτσι «κλειδώσει» την πρόκρισή που είχε ήδη «καθαρίσει» από το 1ο ματς στην Πόλη.
Ο Ράμσεϊ έκανε πράγματα και θαύματα για τους «κανονιέρηδες» και στο 26’ άνοιξε το σκορ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 72’.
Μετά από ένα ματς θρίλερ στην Βιέννη, η Αούστρια έφτασε μία ανάσα από τον αποκλεισμό αλλά τελικά προκρίθηκε χάνοντας με 3-2 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού στο πρώτο ματς είχε αποσπάσει τη νίκη με 2-0. Η Αούστρια μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ και όλα έδειχναν ότι θα τελείωνε άνετα η υπόθεση πρόκριση. Οι Κροάτες όμως είχαν άλλη άποψη… Ο Μπρόζοβιτς στο 33΄και ο Φερνάντες στο 43΄διαμόρφωσαν το 2-1 υπέρ της Ντιναμό.
Ο Μπεκιράι στο 70ο λεπτό έβαλε «φωτιά» στο ματς καθώς πέτυχε το 1-3, σκορ που έδινε την πρόκριση στην ομάδα του Ζάγκρεμπ. Στο 82΄όμως ο Κίεναστ κατάφερε να σκοράρει, να γράψει το 3-2 και να δώσει την πρόκριση εντέλει στην Αούστρια, λυτρώνοντας τους οπαδούς της ομάδας του.
Εύκολα επικράτησε και η Βασιλεία της Λουντογκόρετς στην Ελβετία με 2-0 και πήρε την πρόκριση στη φάση των ομίλων. Οι Ελβετοί αντιμετώπισαν μικρή αντίσταση στο «Σεντ Γιάκομπ» από τη Λουντογκόρετς. Μόλις στο 11’ ο Φρέι με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Ντέγκεν στο 79’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στην κρισιμότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας τους και ενώ... συσσωρεύουν αρνητικά ρεκόρ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.
Τους μεγαλύτερους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς θριάμβους, αυτόν της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004 και αυτόν του Ολυμπιακού στο Europa Conference League 20 χρόνια αργότερα, επέλεξε η UEFA για να ευχηθεί στη χώρα μας για την 25η Μαρτίου.