Δεύτερη ήττα για την εθνική ομάδα, 90-84 από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη
Η εθνική ομάδα μπάσκετ γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο τουρνουά του Ουλμ. Αυτή τη φορά οι παίκτες του Τρινκιέρι έχασαν από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με 90-84. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή η ελληνική αποστολή είχε ηττηθεί από τα Σκόπια. Την Κυριακή (15:30) το τρίτο ματς κόντρα στη διοεργανώρια Γερμανία με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE TV.
Η εθνική ομάδα μπάσκετ γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο τουρνουά του Ουλμ. Αυτή τη φορά οι παίκτες του Τρινκιέρι έχασαν από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με 90-84.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή η ελληνική αποστολή είχε ηττηθεί από τα Σκόπια.
Την Κυριακή (15:30) το τρίτο ματς κόντρα στη διοργανώτρια Γερμανία με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE TV.
Όπως και στον πρώτο αγώνα επί γερμανικού εδάφους, το ελληνικό συγκρότημα είχε καλή επιθετική παρουσία, αλλά αμυντικά έδειξε πολλά κενά.
Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καϊμακόγλου -που παίζει με μάσκα- δέχθηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο στη διάρκεια της αναμέτρησης που προς στιγμήν ανησύχησε την ελληνική ομάδα, αλλά όλα έδειξαν πως δεν είναι κάτι σοβαρό.
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 48-45, 71-69, 84-90.
Ελλάδα: Ζήσης 14, Σπανούλης 8, Παπανικολάου 14, Μαυροκεφαλίδης 11, Βουγιούκας 2, Καϊμακόγλου 12, Μπράμος 7, Πρίντεζης 13, Σλούκας 3, Βασιλειάδης, Μπουρούσης, Περπέρογλου.
Βοσνία: Μάσιτς 3, Στιπάνοβιτς 4, Σούταλο 8, Ράιτ 18, Μπάβτσιτς 2, Γκόρντιτς 3, Κικάνοβιτς 2, Τελέτοβιτς 27, Τζέντοβιτς 19, Σινάνοβιτς 4, Πάσαλιτς.
*Φώτσης και Κατσίβελης έμειναν εκτός δωδεκάδας για την Εθνική.
* Τα Σκόπια πέτυχαν και 2η νίκη στο τουρνουά του Ουλ,. Κέρδισαν την γηπεδούχο Γερμανία 67-81 και αφού μετέτρεψαν το 25-23 σε 27-41 (17΄) και 34-50 (23΄). Η Γερμανία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει 60-68 (35΄), αλλά δέχθηκε ένα επιμέρους σκορ 4-13 και όλα τελείωσαν (Πλέις 16π, 8ρ, Σάφαρτζικ 12π, 5ας, Στάιγκερ 11π, 6ασ-Τσεκόφσκι 16, Μακάλεμπ 14, Γκετσέφσκι 12π, 4ρ, Άντιτς 11, Στογιανόφσκι 11). Οι γηπεδούχοι είχαν 14 βολές λιγότερες, 26/61 σουτ και 8 περισσότερα λάθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Σέρρες: Πέμπτη ημέρα αγωνίας – Στο μικροσκόπιο βίντεο με αυτοκίνητο ίδιο με του εξαφανισμένου διοικητή
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442