Μια νίκη από το νταμπλ ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 10-7 την Βουλιαγμένη και έκανε το 2-1 στην σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών. Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Λαιμού και αν οι Ερυθρόλευκοι επικρατήσουν, θα φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ, αφού το περασμένο Σάββατο κατέκτησαν απέναντι στον ΝΟΒ το Κύπελλο στη Λαμία.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 10-7 την Βουλιαγμένη και έκανε το 2-1 στην σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.
Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Λαιμού και αν οι Ερυθρόλευκοι επικρατήσουν, θα φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ, αφού το περασμένο Σάββατο κατέκτησαν απέναντι στον ΝΟΒ το Κύπελλο στη Λαμία.
Σε αντίθεση περίπτωση (νίκη της Βουλιαγμένης) θα χρειαστεί και πέμπτος αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Μάγιαρακ που σημείωσε τέσσερα τέρματα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.