Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Κάκος θα μείνει εκτός αγώνων, ενώ δηλώνει ότι έθιξαν το ευαίσθητο σημείο του

Ο Κάκος θα μείνει εκτός αγώνων, ενώ δηλώνει ότι έθιξαν το ευαίσθητο σημείο του

Εκτός ορισμών για το επόμενο χρονικό διάστημα θα μείνουν ο Τάσος Κάκος και οι βοηθοί διαιτητή Δημήτρης Τάτσης και Χρήστος Μπαλτάς μετά τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, καθώς ο παρατηρητής Μανώλης Γιανναδάκης έχει βάλει χαμηλή βαθμολογία και στους τρεις σε έναν επεισοδιακό αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Τι απαντά ο ίδιος: «Έθιξαν το πιο ευαίσθητο σημείο μου».

Εκτός ορισμών για το επόμενο χρονικό διάστημα θα μείνουν ο Τάσος Κάκος και οι βοηθοί διαιτητή Δημήτρης Τάτσης και Χρήστος Μπαλτάς μετά τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, καθώς ο παρατηρητής Μανώλης Γιανναδάκης έχει βάλει χαμηλή βαθμολογία και στους τρεις σε έναν επεισοδιακό αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ίδιος ο Κάκος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετροπολις» είπε:

«Έθιξαν το πιο ευαίσθητο σημείο μου. Έχω δύο γιους στην ηλικία του Άγγελου Τσιπούρα. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορούμαι γι’ αυτό το πράγμα. Δεν τιμώρησα το μήνυμα στη φανέλα. Είμαι εκεί για να εφαρμόζω τους κανόνες. Ο ρόλος μου είναι άχαρος, πρέπει να τηρούμε το δίκαιο, υπήρχε παράβαση και τιμωρία για μένα. Έπρεπε να σταθώ στον κανονισμό, να είμαι δίκαιος προς όλους. Αν ήταν η πρώτη κίτρινη αυτή, θα γινόταν κουβέντα αυτή τη στιγμή; Κατηγορούμαι για τη μνήμη του παιδιού ή επειδή ο Άρης έμεινε με παίκτη λιγότερο»; αναρωτήθηκε αρχικά ο Κερκυραίος ρέφερι, συμπληρώνοντας πως:

«Η διοίκηση των Παιδικών Χωριών «SOS» εξέδωσε ανακοίνωση γι’ αυτό το πράγμα, αν και δεν θα ‘θελα να δημοσιοποιηθεί. Αυτά είναι πράγματα που θα μείνουν. Νομίζω ότι μέσα από το ποδόσφαιρο μπορούμε να βοηθήσουμε σε πολλές κατευθύνσεις».

Για το αν έχει τηρήσει πάντα τον κανονισμό, είπε πως: «Έχετε δίκιο σ’ αυτό, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν συμφωνώ με τον κανονισμό. Στον τελικό του 2009, όταν οι ομάδες έφτασαν στα πέναλτι, έκανα κλήρωση για την εστία στην οποία θα εκτελεστούν, αφού στη μία ήταν οι οπαδοί της μίας ομάδας και στην άλλη της δεύτερης, κάτι που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό. Ήθελα να είμαι δίκαιος. Τρία χρόνια μετά είδαμε στα γήπεδα Ουκρανίας και Πολωνίας να κάνει το ίδιο πράγμα η UEFA».

Σχετικά με το τι ορίζει ο κανονισμός στην κίτρινη προς τον Αγκάνθο: «Είναι κίτρινη, ο κανονισμός λέει για σήκωμα της φανέλας μέχρι τον λαιμό, ώστε να μην τιμωρηθεί ο παίκτης. Δεν ήξερε μάλλον τον κανονισμό ο Αγκάνθο. Ο κανονισμός, όμως, είναι παλιός και οι παίκτες έπρεπε να τον γνωρίζουν. Όταν οι ποδοσφαιριστές θέλουν, μπορούν να βοηθήσουν τον διαιτητή».

Για το αν θα άλλαζε την απόφασή του αν είχε την ευκαιρία: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Θα είχα μεροληπτήσει υπέρ της μίας ομάδας και, στη συνέχεια, θα είχα τιμωρηθεί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο