Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Η Κέρκυρα ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Κοντοδήμο

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Κοντοδήμο

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κοντοδήμο το απόγευμα της Δευτέρας. Σε ότι αφορά την προπόνηση της Δευτέρας, δεν πήρε μέρος ο Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κοντοδήμο το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΔΗΜΟ».

Σε ότι αφορά την προπόνηση της Δευτέρας, δεν πήρε μέρος ο Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι επιβαρύνθηκαν περισσότερο στον αγώνα με τον Πανθρακικό, γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και οι υπόλοιποι κανονικά.

Πλέον, η προσοχή του Άκη Μάντζιου και των παικτών του είναι στραμμένη στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Τύρναβο, την προσεχή Πέμπτη, στο ΕΑΚ, ματς για το οποίο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ζουμπουλάκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο