Ο Βασίλης Σεβαστής επανεξελέγη στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ
Ο Βασίλης Σεβαστής επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Ερέτρεια. Ο κ. Σεβαστής συγκέντρωσε 171 ψήφους (στα 188 έγκυρα) και με ποσοστό 90.96% (σ.σ. 83% είχε στην Πάτρα το 2008) θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας και την επόμενη τετραετία.
Ο Βασίλης Σεβαστής επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Ερέτρεια. Ο κ. Σεβαστής συγκέντρωσε 171 ψήφους (στα 188 έγκυρα) και με ποσοστό 90.96% (σ.σ. 83% είχε στην Πάτρα το 2008) θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας και την επόμενη τετραετία.
Δεύτερος σε ψήφους ήταν ο Παναγόπουλος (122), ενώ ακολούθησαν οι Κατσιμπάρδης (94), Σταματόπουλος (90), Ράπτης (83), Αργειτάκη (83), Πετσούλας (82), Ανδριόπουλος (81) και Αντωνακάκης (80).
«Η ομόφωνη, ουσιαστικά, επιδοκιμασία του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της θητείας μου, καθώς και η ετυμηγορία της κάλπης αποτελεί αποστομωτική απάντηση στην λασπολογία και μου δίνει κουράγιο και δύναμη. Η νέα τετραετία θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, γι’ αυτό θα πρέπει να οπλιστούμε με περισσότερη δύναμη, επιμονή και υπομονή. Η ανανέωση με πολλά καινούργια πρόσωπα στο νέο ΔΣ αποτελεί θετικό γεγονός στην κατεύθυνση αυτή. Έχουμε πολλή δουλειά, όχι μόνο για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Αθλητισμός, αλλά και να κάνουμε περισσότερα καινούργια πράγματα και λιγότερα λάθη. Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους εκπροσώπους των Σωματείων που μα τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους», δήλωσε ο κ. Σεβαστής μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ψήφισαν 193 Σωματεία, 188 έγκυρα, 3 λευκά, 2 άκυρα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η γεωγραφική έκταση, η αύξηση των ομάδων και τα αεροπορικά ταξίδια εκτοξεύουν το ανθρακικό αποτύπωμα του Μουντιάλ – Προβληματισμός για το μέλλον των μεγάλων διοργανώσεων.
Νίκη με την οποία επέστρεψε στην 4η θέση (12-7) πέτυχε οΠΑΟΚ και έχει, πλέον, μια ακόμη εξ αναβολής εκκρεμότητε, αυτήν, εντός έδρας, απέναντι στον Άρη (15/4, εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική).