Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια για την Μονπελιέ να αποσπάσει το πρώτο της τρίποντο στο «σαμπιονά». Η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας, μετά την ισοπαλία με την Τουλούζ στην πρεμιέρα, ηττήθηκε στην έδρα της Λοριάν με 2-1, με τους Τραορέ και Αλιαντιέρ να βάζουν στις καθυστερήσεις φραγή στα όνειρα των φιλοξενουμένων για την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Δύο στα δύο για την Μπαστιά.
Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια για την Μονπελιέ να αποσπάσει το πρώτο της τρίποντο στο «σαμπιονά». Η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας, μετά την ισοπαλία με την Τουλούζ στην πρεμιέρα, ηττήθηκε σήμερα στην έδρα της Λοριάν με 2-1, με τους Τραορέ και Αλιαντιέρ να βάζουν στις καθυστερήσεις φραγή στα όνειρα των φιλοξενουμένων για την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά το τέρμα που είχε πετύχει ο Ερέρα στο 37′. Δύο στα δύο για την Μπαστιά, η οποία κατάφερε στις καθυστερήσεις με τον Ιλάν να γράψει το τελικό 2-1 και να κάμψει την αντίσταση της Ρεμς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.