Η Μάδεργουελ αντίπαλος του ΠΑΟ στο Champions League
Η Μάδεργουελ, κληρώθηκε να είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Πράσινοι έτυχαν της καλύτερης δυνατής κλήρωσης αφού η σκωτσέζικη ομάδα, η οποία τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Σκωτίας, μπήκε στα προκριματικά λόγω του αποκλεισμού των Ρέιντζερς και ήταν από τους αντιπάλους που ήθελαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού για αντίπαλο. Στις 31/7 ή 1/8 το πρώτο ματς στη Σκωτία και μια εβδομάδα αργότερα (7 ή 8 Αυγούστου) η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.
Μάδεργουελ, κληρώθηκε να είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Πράσινοι έτυχαν της καλύτερης δυνατής κλήρωσης αφού η σκωτσέζικη ομάδα, η οποία τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Σκωτίας, μπήκε στα προκριματικά λόγω του αποκλεισμού των Ρέιντζερς και ήταν από τους αντιπάλους που ήθελαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού για αντίπαλο. Στις 31/7 ή 1/8 το πρώτο ματς στη Σκωτία και μια εβδομάδα αργότερα (7 ή 8 Αυγούστου) η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.
&source=in.gr">
Η Μάδεργουελ, κληρώθηκε να είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι Πράσινοι έτυχαν της καλύτερης δυνατής κλήρωσης αφού η σκωτσέζικη ομάδα, η οποία τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Σκωτίας, μπήκε στα προκριματικά λόγω του αποκλεισμού των Ρέιντζερς και ήταν από τους αντιπάλους που ήθελαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού για αντίπαλο.
Στις 31/7 ή 1/8 το πρώτο ματς στη Σκωτία και μια εβδομάδα αργότερα (7 ή 8 Αυγούστου) η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.
Αν ο Παναθηναϊκός ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάδεργουελ, θα έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μέσω των πλέι οφ, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Ουντινέζε, Λιλ, Μάλαγα, Γκλάντμπαχ και Φενερμπαχτσέ.
Στο γκρουπ των πρωταθλητών, η κυπριακή ΑΕ Λεμεσσού η οποία μετά το 3-0 επί της βορειοϊρλανδικής Λίνφιλντ είναι το φαβορί να προκριθεί στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την σερβική Παρτιζάν που έχει νικήσει 4-1 εκτός έδρας τη Βαλέτα.
Η κλήρωση των πλέι οφ θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου και τα ματς θα γίνουν 21/22-8 και 28/29-8. Αναλυτικά η κλήρωση: Πρωταθλητές: Μάριμπορ/Ζελένιτσαρ – Ντουνελανγκ Σάλτσμπουργκ ΜΠΑΤΕ / Βάρνταρ – Σκεντερμπου Ντεμπρετσένι Κλουζ – Σλόβαν Λίμπερετς / Σαχτάρ Καραγκάντι Άντερλεχτ – Σάμροκ Ρόβερς / Εκράνας Μπουντουχνόστ – Σλασκ Βρότσλαβ – Νιου Σαντς / Χέλσινγκμποργκ
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.