Ο Μαρινάκης, ο Βαλβέρδε και η επιστροφή στην πραγματικότητα
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει φτάσει μαθηματικά στην κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματός του, ωστόσο τη Δευτέρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να επιστρέψουν στην πραγματικότητα και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέστησε σαφές στον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι επιθυμεί η συνεργασία τους να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει την απάντησή του σε αυτή την πρόταση ανανέωσης. Οι... τιμωρίες των Μέλμπεργκ και Αμπντούν.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει φτάσει μαθηματικά στην κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματός του, ωστόσο τη Δευτέρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να επιστρέψουν στην πραγματικότητα και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Ο Βάσκος τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του για την επιτυχία τους και τούς ζήτησε να σκέφτονται, πλέον, το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
«Το μυαλό μας θα πρέπει να είναι μόνο στον ΟΦΗ τώρα, εκεί στρέφουμε την προσοχή μας», είπε ο Βάσκος στους παίκτες τους και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να παίξουμε καλά και να νικήσουμε για να περάσουμε στον τελικό».
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε, επίσης, Ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί χωρίς τον Ολοφ Μέλμπεργκ στην αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και ο Αμπντούν να χάσει τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στην φετινή Superleague με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αμφότεροι έφτασαν τις τέσσερις κάρτες.
Οι πιθανότητες παραμονής του Ισπανού
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέστησε σαφές στον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι επιθυμεί η συνεργασία τους να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει την απάντησή του σε αυτή την πρόταση ανανέωσης…
Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν πως η υπόθεση του Ερνέστο δεν είναι και τόσο εύκολη όχι μόνο, διότι είναι πολύ πιθανόν να προκύψει ενδιαφέρον από σύλλογο της Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά και λόγω του οικογενειακού προβλήματος που έχει ο Βάσκος και δεν του επιτρέπει να είναι για μακρά περίοδο μακριά από το Μπιλμπάο, όπου βρίσκεται η έδρα του.
Μετά το Πάσχα, λοιπόν, θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στον Μαρινάκη και τον έμπειρο τεχνικό και είναι πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα
- «Η κατάσταση είναι απολύτως υπό έλεγχο», λέει ο πρόεδρος του Μπενίν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
- Social Media: Σχεδιάζουν απαγόρευση στη πρόσβαση των παιδιών αλλά δεν έχουν σφραγίσει καλά όλες τις «πόρτες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442