Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στρέφει το ενδιαφέρον του στον Ατρόμητο ο ΠΑΟ

Στρέφει το ενδιαφέρον του στον Ατρόμητο ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός βάζει για την ώρα στην άκρη τις τις ταραχές από τις ανακοινώσεις μεταξύ του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Γιάννη Βαρδινογιάννη και επικεντρώνεται στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους Πράσινους. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην των γνωστών απουσιών των Νίνη, Χριστοδουλόπουλου, και θέλει από τους παίκτες τους τη νίκη για να φτάσει η ομάδα στο 3Χ3.

Ο Παναθηναϊκός βάζει για την ώρα στην άκρη τις τις ταραχές από τις ανακοινώσεις μεταξύ του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Γιάννη Βαρδινογιάννη και επικεντρώνεται στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους Πράσινους.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην των γνωστών απουσιών των Νίνη, Χριστοδουλόπουλου, και θέλει από τους παίκτες τους τη νίκη για να φτάσει η ομάδα στο 3Χ3.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φαίνεται πάντως να έχει καταλήξει στην βασική ενδεκάδα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου είναι και η μεγάλη δύναμη της ομάδας του Γιώργου Δώνη, η οποία παρατάσσει συνήθως ενδεκάδα «γεμάτη» στα χαφ, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να κυκλοφορεί γρήγορα και καλά την μπάλα.

Οι έντεκα που ξεκίνησαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την 2η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και αυτή που θα εμφανιστεί και στο Περιστέρι, αλλαγμένη ελάχιστα. Ο Κοτσόλης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Ιωαννίδης, εκτός αν είναι έτοιμος ο Σπυρόπουλος, ο οποίος προπονείται κανονικά πλέον.

Στο κέντρο το πιθανότερο είναι να υπάρξει μία αλλαγή, με τον πιο αμυντικογενή Βιτόλο να παίρνει τη θέση Κλέιτον και τους Κατσουράνη και Ζέκα να συμπληρώνουν την τριάδα. Κουίνσι, Λέτο και Τοτσέ θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα, με τον Ρούντολφ να αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή και να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο