Στην Πολκοβίτσε θα συνεχίσει την καριέρα της η Εβίνα Μάλτση
Στην Πολωνία και την Πολκοβίτσε θα συνεχίσει την καριέρα της η Εβίνα Μάλτση, καθώς η 32χρονη γκαρντ συμφώνησε σε όλα με την πολωνική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή της.
Στην Πολωνία και την Πολκοβίτσε θα συνεχίσει την καριέρα της η Εβίνα Μάλτση, καθώς η 32χρονη γκαρντ συμφώνησε σε όλα με την πολωνική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή της.
Η Μάλτση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Γαλλία προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά με την Εθνική ομάδα εν όψει του Ευρωμπάσκετ, την περασμένη τριετία αγωνιζόνταν στην τσέχικη USK Πράγας.
Η Εβίνα είχε φέτος 9,3 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 5,8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα.
«Η Εβίνα είναι μία παίκτρια από το υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και θα μας βοηθήσει πολύ. Έχει επανειλημμένα αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει υπό πίεση, Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας, ιδιαίτερα στην πορεία μας στην Ευρωλίγκα, όπου έχει μεγάλη εμπειρία», δήλωσε η πρόεδρος της νέας ομάδας της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
- Κατολίσθηση σε κάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία – Αρκετοί αγνοούμενοι
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442