Όλα καλά με Τσιρίλο, παίζει στην πρεμιέρα των πλέι-οφ με ΠΑΟ
Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Τρίτης (03/05) για τον Μάκη Χάβο, που είδε τον Μπρούνο Τσιρίλο να βγάζει το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς. Ο Ιταλός στόπερ δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ως εκ τούτου θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του τεχνικού του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των πλέι-οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επιμένει στο 4-3-3 ο Χάβος.
Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Τρίτης (03/05) για τον Μάκη Χάβο, που είδε τον Μπρούνο Τσιρίλο να βγάζει το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς. Ο Ιταλός στόπερ δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ως εκ τούτου θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του τεχνικού του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των πλέι-οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αυτό σημαίνει ότι ο Χάβος θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς πλην του μακροχρόνια τραυματία, Μίρκο Σαβίνι, που ακολούθησε και σήμερα ατομικό, δεν υπάρχουν άλλες απώλειες.
Επιμένει στο 4-3-3 ο Χάβος
Οσο για τους υποψήφιους για την ενδεκάδα ποδοσφαιριστές, τα πρόσωπα δεν άλλαξαν. Ειδικότερα, κάτω από τα γκολπόστ ήταν για ακόμη μία φορά ο Κώστας Χαλκιάς, στα άκρα της άμυνας οι δύο Βραζιλιάνοι, Ετο (δεξιά) και Λίνο (αριστερά), με τους Μπρούνο Τσιρίλο και Πάμπλο Κοντρέρας στα στόπερ. Βίκτορ Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Βλάνταν Ίβιτς πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιά ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και στη κορυφή της επίθεσης ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Ενδιαφέρον για Πεταυράκη
Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ρόδο, ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χρήστου Πεταυράκη και μάλιστα είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Οπως υποστηρίζουν οι Ροδίτες, τον 15χρονο ποδοσφαιριστή του Φοίβου Κρεμαστής, «ανακάλυψε» ο σκάουτ Αντώνης Λεμονάκης.
Ραπτόπουλος: «Παραμένω οπαδός του ΠΑΟΚ»
Τέλος, τις πρώτες του δηλώσεις ως σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ο Παναγιώτης Ραπτόπουλος, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ομάδας: «Σήμερα ήταν η πρώτη μας συνάντηση στο διοικητικό συμβούλιο. Περιμένουμε να συζητήσουμε για κάποιους ρόλους που θα κληθούμε να αναλάβουμε. Αναφέραμε τις απόψεις μας, είπε και ο πρόεδρος αυτά που ήθελε. Προχωράμε μαζί . Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον ΠΑΟΚ, την ομάδα της καρδιάς μας, την ομάδα που αγαπάμε και γι’ αυτό είμαστε εδώ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Παραμένω πάνω από όλα οπαδός του ΠΑΟΚ. Και παλαιότερα είχα ασχοληθεί με τα διοικητικά. Πριν από 10 χρόνια… Και τότε εργάστηκα και βοήθησα όσο μπορούσα… Από εκεί και πέρα παραμένω πάνω από όλα ένας φίλαθλος, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα συνεχίσω…».
Σε ερώτηση για την ενασχόλησή του στα κοινά της ΠΑΕ, επί προεδρίας Μπατατούδη, είπε τα εξής: «Προφανώς και δεν έχει καμία σχέση το τότε με το τώρα… Τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα και γι’ αυτό άλλωστε δέχθηκα να μπω στο διοικητικό συμβούλιο. Τότε δεν είχα μπει στο διοικητικό συμβούλιο, απλώς είχα βοηθήσει σε κάποια πράγματα… Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και να κάνουμε ότι μπορούμε…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο πλήγωσε τον Μάθιου Λίλαρντ με τις δηλώσεις του, αλλά «ποιος νοιάζεται;»
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση
- Απαγόρευση εισόδου σε πολίτες 30 χωρών ετοιμάζουν οι ΗΠΑ
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442