Στην Τρίπολη ξανά ο Αρσενίεβιτς για να υπογράψει στον Αστέρα
Αίσιο τέλος θα έχει, όπως φαίνεται, το σίριαλ της απόκτησης του Νεμάνια Αρσενίεβιτς από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται εκ νέου στην Αρκαδία προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο και να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας.
Αίσιο τέλος θα έχει, όπως φαίνεται, το σίριαλ της απόκτησης του Νεμάνια Αρσενίεβιτς από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται εκ νέου στην Αρκαδία προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο και να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας.
Ο 24χρονος παίκτης είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου αλλά παρά το γεγονός ότι υπήρξε προσύμφωνο 3,5 χρόνων με τους αρκάδες, αποχώρησε για λόγους που είχαν να κάνουν με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου. Στη συνέχεια απείλησε ότι θα προσφύγει σε διεθνή όργανα.
Τελικά, τα δεδομένα ανατράπηκαν εκ νέου και ο Αρσενίεβιτς από την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου είναι και πάλι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας προκειμένου να φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα.
Η συγκεκριμένη κίνηση είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει εντύπωση και σχόλια, λόγω των κακών χειρισμών που έγιναν, ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ο Αρσενίεβιτς να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και να μπορέσει να βοηθήσει στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.
Ο Σέρβος επιθετικός είναι η πρώτη κίνηση του Αστέρα για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου. Ο Αρσενίεβιτς αγωνιζόταν στη Σλόμποντα με την οποία σκόραρε 7 γκολ σε 15 αγώνες του σερβικού πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας