Θέλουμε ακόμα δουλειά, εκτίμησε ο Σφαιρόπουλος για τον Κολοσσό
Tη νίκη με 73-62 επί του Ερμή Λαγκαδά πήρε ο Κολοσσός στον τελευταίο του αγώνα για το τουρνουά «Μαυροσκούφεια». «Θέλουμε δουλειά ακόμη, αλλά έχουμε έναν περίπου μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα κάνουμε αυτά που πρέπει» εκτίμησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Tη νίκη με 73-62 επί του Ερμή Λαγκαδά πήρε ο Κολοσσός στον τελευταίο του αγώνα για το τουρνουά «Μαυροσκούφεια».
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του και δήλωσε:
«Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά για μας, για να δούμε που βρισκόμαστε. Θέλουμε δουλειά ακόμη, αλλά έχουμε έναν περίπου μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα κάνουμε αυτά που πρέπει».
Πρώτος σκόρερ για τον Κολοσσό ήταν ο Πέτερσον με 19 πόντους, ενώ ξεχώρισαν ακόμη οι Φορντ και Καλάθης.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας