Οι εκλεκτοί του Γεωργιάδη για το φιλικό της Εθνικής ελπίδων
Την αποστολή για το φιλικό της Εθνικής ελπίδων με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ελβετίας, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (20:30), στην πόλη Βίντερτουρ, ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Γιώργος Γεωργιάδης. Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ εν όψει του αγώνα με τα Σκόπια (4/9) στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Την αποστολή για το φιλικό της Εθνικής ελπίδων με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ελβετίας, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (20:30), στην πόλη Βίντερτουρ, ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποστολής, ο νεαρός προπονητής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Είμαστε χαρούμενοι και έτοιμοι για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής ελπίδων. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στην Ελβετία. Θέλουμε να προετοιμάσουμε κατάλληλα την ομάδα για τον σημαντικό αγώνα με την ΠΓΔΜ στις 4 Σεπτεμβρίου, τον τελευταίο για μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτήν έως το τέλος. Θέλω να τονίσω ότι πέντε παίκτες που συμμετείχαν στον εκτός έδρας αγώνα με την Αγγλία θα πάρουν μέρος τώρα στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό με τη Σερβία. Πιστεύω ότι είναι ένα θετικό γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας γεμίζει όλους με ικανοποίηση».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.