Δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς ο Φερνάντεζ στον Παναθηναϊκό
Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Ντάνι Φερνάντεζ. Ο
Πορτογάλος τερματοφύλακας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και
το απόγευμα της Τετάρτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το
«τριφύλλι» ως δανεικός από την Μπόχουμ χωρίς οψιόν αγοράς.
Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Ντάνι Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της Τετάρτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» ως δανεικός από την Μπόχουμ χωρίς οψιόν αγοράς.
Αιτία για το ότι δεν μπήκε οψιόν αγοράς αποτελούν οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις των Γερμανών, γεγονός που δεν δέχθηκαν οι επιτελείς του Παναθηναϊκού. Κάτι που σημαίνει ότι αν του χρόνου ο Παναθηναϊκός θελήσει να αποκτήσει τον Φερνάντεζ θα πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση τις διαπραγματεύσεις με την Μπόχουμ.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο 27χρονος πορτογάλος τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Οι οπαδοί του θέλουν νίκες και τίτλους. Εγώ θέλω ως επαγγελματίας να δουλέψω σκληρά και να καθιερωθώ. Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό με τον Τζόρβα. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει την Κυριακή».
Ο Δημήτρης Γόντικας από την πλευρά του, δήλωσε:
«Τον είδαμε με τον Ηρακλή. Τον ξέραμε από τον ΠΑΟΚ. Εκτιμήσαμε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, αλλά και τον χαρακτήρα του. Γι’ αυτό επιδιώξαμε να συνεργαστούμε μαζί του».
www.sport.gr
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442