Ο Ραφίκ Τζιμπουρ μιλώντας στην Αλγερινή εφημερίδα «Competition» τόνισε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Ο
επιθετικός της ΑΕΚ δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον των Λανς και
Βόλφσμπουργκ, ενώ υπογράμμισε ότι πρώτα θα μιλήσει με τη διοίκηση και
στη συνέχεια θα πάρει την οποιαδήποτε απόφαση.
Ο Ραφίκ Τζιμπουρ μιλώντας στην Αλγερινή εφημερίδα «Competition» τόνισε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον των Λανς και Βόλφσμπουργκ, ενώ υπογράμμισε ότι πρώτα θα μιλήσει με τη διοίκηση και στη συνέχεια θα πάρει την οποιαδήποτε απόφαση.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως ομάδες από τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Πάντως ο Τζιμπούρ κατά την άφιξή του στο Ζέεφελντ, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, μίλησε με τον πρόεδρο της Ένωσης, Σταύρο Αδαμίδη και φάνηκε η διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και μετά το 2011, όπου λήγει το συμβόλαιο του Αλγερινού άσου.
LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Premier League.
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας