Συνάντηση Γόντικα με Φρέιτας και Νάνι για τεχνικό διευθυντή
Μπορεί επίσημα από την ΠΑΕ να μην επιβεβαιωνόταν τίποτε, σχετικά με το
ταξίδι του Δημήτρη Γόντικα στο εξωτερικό, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο
α' αντιπρόεδρος των «πρασίνων» βρέθηκε στην Ιταλία και συναντήθηκε τόσο
με τον Τζιανλούκα Νάνι, όσο και με τον Κάρλος Φρέιτας, όπου και
συνομίλησε μαζί τους για το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Παράλληλα, ο Μαρσέλο Μάτος με δηλώσεις του στον βραζιλιάνικο Τύπο, προανήγγειλε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.
Μπορεί επίσημα από την ΠΑΕ να μην επιβεβαιωνόταν τίποτε, σχετικά με το ταξίδι του Δημήτρη Γόντικα στο εξωτερικό, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο α’ αντιπρόεδρος των «πρασίνων» βρέθηκε στην Ιταλία και συναντήθηκε τόσο με τον Τζιανλούκα Νάνι, όσο και με τον Κάρλος Φρέιτας, όπου και συνομίλησε μαζί τους για το θέμα του τεχνικού διευθυντή.
Ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε την Παρασκευή στην Ιταλία και είχε διαδοχικά τετ α τετ με τον Τζιανλούκα Λίνεν και τον Κάρλος Φρέιτας. Ο α’ αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» τα είπε τόσο με τον Ιταλό, όσο και με τον Πορτογάλο, που είναι υποψήφιοι μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Η τελική απόφαση θα παρθεί την Δευτέρα, όπου θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή.
Οι πληροφορίες από την γειτονική χώρα ανέφεραν ότι έγινε το ραντεβού με τον Νάνι, όμως για τον Φρέιτας οι πληροφορίες ήταν αντιφατικές, αφού δεν επιβεβαιωνόταν κάτι. Ωστόσο, την συνάντηση με τον πορτογάλο αποκάλυψαν τα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του.
«Δελεαστική πρόταση των Ελλήνων»
Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Correio do Minho», ανέφερε πως Γόντικας και Φρέιτας είχαν συνάντηση επί ιταλικού εδάφους και αυτό ήταν το τελικό ραντεβού προκειμένου να πειστεί ο πορτογάλος να αφήσει τη Μπραγκα και να εργαστεί στον Παναθηναϊκό. Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα πως η πρόταση των ελλήνων είναι αρκετά δελεαστική για να τον αποσπάσει από το τωρινό πόστο του.
Παράλληλα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού άντλησαν πληροφορίες για τον Φρέιτας από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή τους Πάολο Σοόυζα, τον πρώην προπονητή τους Ζοζέ Πεσέιρο και τον επί σειρά ετών εργαζόμενο σε ελληνικούς συλλόγους, τεχνικό Φερνάντο Σάντος.
Μάτος: «Επιστρέφω στον Παναθηναϊκό»
Στο μεταξύ, ο Μαρσέλο Μάτος με δηλώσεις του στον βραζιλιάνικο Τύπο προανήγγειλε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, καθώς ο δανεισμός του στην Κορίνθιανς ολοκληρώνεται. «Δεν θα συνεχίσω στην Κορίνθιανς. Προτιμώ να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό. Θα παρουσιαστώ εκεί στις αρχές Ιουλίου», τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «UOL Esporte».
Ο Βραζιλιάνος χαφ, πάντως δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στην πατρίδα του, λέγοντας: «Θα ήθελα να παραμείνω στη Βραζιλία. Αυτή είναι η σκέψη μου. Είχα κάποιες προτάσεις…», με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για κρούσης από τη Σάντος, τη Φλουμινένσε και την Μποταφόγκο.