Την εκτίμηση ότι ο Αριεν Ρόμπεν θα είναι έτοιμος ακόμη και για το πρώτο
ματς της Ολλανδίας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής (τη Δευτέρα απέναντι
στη Δανία) έκανε ο Ντικ Φαν Τόορν, ο οποίος επιβλέπει την
κινησιοθεραπεία του άσου της Μπάγερν.
Την εκτίμηση ότι ο Αριεν Ρόμπεν θα είναι έτοιμος ακόμη και για το πρώτο ματς της Ολλανδίας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής (τη Δευτέρα απέναντι στη Δανία) έκανε ο Ντικ Φαν Τόορν, ο οποίος επιβλέπει την κινησιοθεραπεία του άσου της Μπάγερν.
«Αν δεν θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν για λόγους τακτικής, εντάξει. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα είναι έτοιμος να παίξει», δήλωσε χαρακτηριστικά στη γερμανική εφημερίδα «ΤΖ» ο Φαν Τόορν.
Ο Ρόμπεν, που τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο στο φιλικό με την Ουγγαρία, συνεχίζει την αποθεραπεία του επί ολλανδικού εδάφους και αναμένεται να μεταβεί το Σάββατο στη Νότια Αφρική.
Ο τεχνικός των «οράνιε», Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ, έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τη Δανία.
Θεωρητικά, η Ολλανδία έχει τη δυνατότητα μέχρι την Κυριακή να τον αντικαταστήσει στην 23άδα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στην αποστολή, αν και κανονικά η θλάση που έχει υποστεί χρειάζεται αποθεραπεία πέντε εβδομάδων.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής της Κηφισιάς Σεμπάστιαν Λέτο μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για το δεύτερο πέναλτι του δικεφάλου.
Για το όραμα που του έδωσε ο Αριστοτέλης Μυστακίδης και πώς κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αντρέα Τρινκιέρι κατά την παρουσίασή του από τον δικέφαλο. Οι στόχοι που έθεσε.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας