Κοινή ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα περιοδικά τους ετοιμάζουν κολοσσοί των ΜΜΕ
Τέσσερις μεγάλοι εκδοτικοί όμιλοι στις ΗΠΑ -Time, Conde Nast, Hearst, Meredith- ετοιμάζονται να δημιουργήσουν κοινό διαδικτυακό «περίπτερο» για την πώληση των περιοδικών τους, τα οποία πλήττονται από την κρίση του αμερικανικού Τύπου.
Τέσσερις μεγάλοι εκδοτικοί όμιλοι στις ΗΠΑ ετοιμάζονται να δημιουργήσουν κοινό διαδικτυακό «περίπτερο» για την πώληση των περιοδικών τους, τα οποία πλήττονται από την κρίση του αμερικανικού Τύπου.
Οι τέσσερις όμιλοι, η Time Inc.( People, Time, Fortune), η Conde Nast (The New Yorker, Vogue, Vanity Fair), η Hearst ( Marie Claire) και η Meredith (Parents), θα είναι ισότιμοι συνέταιροι στη νέα υπηρεσία, οποία θα προσφέρει τα περιοδικά για ανάγνωση online ή για εκτύπωση.
Στο πλαίσιο του σχεδίου θα αναπτυχθεί και ειδικό φορμά ανάγνωσης για κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικά βιβλία.
Η επίσημη ανακοίνωση είναι πιθανό να γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, αναφέρουν οι New York Times, επικαλούμενοι πηγές που γνωρίζουν για το σχέδιο.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας