Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
Το πλοίο παραμένει δεμένο στο λιμάνι, ενώ επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
Με καθυστέρηση θα γίνει ο απόπλους του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Θεολόγος» από το λιμάνι της Ραφήνας, λόγω εμπλοκής κάβου στην προπέλα κατά τη διαδικασία αναχώρησης.
Το πλοίο παραμένει δεμένο στο λιμάνι, ενώ επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
Ταλαιπωρία
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμενικό στο «Θεολόγος» επιβαίνουν συνολικά 673 επιβάτες, 133 Ι.Χ.Ε., 40 φορτηγά και 9 δίκυκλα, με τις αρμόδιες αρχές να παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης και να εξετάζονται οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή αποκατάσταση του προβλήματος.
- Στο κόκκινο η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν – «Τα Στενά του Ορμούζ, όχι τα πυρηνικά το μεγάλο αγκάθι»
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442