Λέσβος: Εργατικό ατύχημα με δυο τραυματίες – Έπεσαν από μεγάλο ύψος
Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν τους δύο τραυματίες και τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15/5 στην περιοχή του Πολιχνίτου στην Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο εργαζόμενοι έπεσαν από μεγάλο ύψος, πιθανόν από γερανό, κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά, αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν τους δύο τραυματίες και τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, έχει ήδη αποφασιστεί η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο του νησιού, όπου αναμένονται για περαιτέρω νοσηλεία και εξετάσεις.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων