Οι αστέρες δωρίζουν τα παπούτσια τους για καλό σκοπό
Κινηματογραφικοί σταρ, αθλητές και παρουσιαστές της τηλεόρασης αποφάσισαν να δωρίσουν τα... παπούτσια τους για καλό σκοπό. Τα παπούτσια πωλούνται σε διαδικτυακή δημοπρασία του E-bay.
Κινηματογραφικοί σταρ, αθλητές και παρουσιαστές της τηλεόρασης αποφάσισαν να δωρίσουν τα… παπούτσια τους για καλό σκοπό. Τα παπούτσια πωλούνται σε διαδικτυακή δημοπρασία του E-bay.
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο σταρ του Χάρι Πότερ Ντάνιελ Ράντκλιφ και ο τραγουδιστής Έλτον Τζον είναι ανάμεσα στους αστέρες που χάρισαν τα υποδήματά τους.
Τα 19 συνολικά ζευγάρια παπούτσια δημοπρατούνται στο Ε-bay -μέχρι τις 19 Οκτωβρίου- και τα έσοδα θα δοθούν σε κοινωφελή ιδρύματα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.