Εισβολή εργαζομένων στο γραφείο του υπουργού Πολιτισμού για το κτιριακό
Επεισόδια σημειώθηκαν την Πέμπτη ανάμεσα στους εργαζόμενους του υπουργείου Πολιτισμού και τα ΜΑΤ, όταν οι πρώτοι έσπασαν τον κλοιό έξω από το υπουργείο και κατέλαβαν το γραφείο του κ. Λιάπη. Αίτημα τους να μην πραγματοποιηθεί η η μεταφορά του υπουργείου.
Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στους εργαζόμενους του υπουργείου Πολιτισμού και τα ΜΑΤ, όταν οι πρώτοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας και κατέλαβαν το γραφείο του υπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη, ζητώντας από τον ίδιο να πραγματοποιηθεί τη συνάντησή τους που εκκρεμεί εδώ και αρκετό καιρό.
Σύμφωνα με τον γραμματέα του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζόμενων στο υπουργείο Πολιτισμού, ζήτημα πρώτης προτεραιότητας είναι να μην πραγματοποιηθεί η μεταφορά του υπουργείου Πολιτισμού από το κτίριο της Μπουμπουλίνας, στο κτίριο της οδού Θηβών.
Μετά από την ένταση ο υπουργός Πολιτισμού Μιχ. Λιάπης έκλεισε ραντεβού με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για το μεσημέρι της Παρασκευής, στη 1:15μμ, προκειμένου να συζητηθεί το κτιριακό θέμα.