Νίκη στην πρεμιέρα του LEN Trophy για τη Βουλιαγμένη
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο της β προκριματικής φάσης του LEN Trophy η Βουλιαγμένη, όπως αποδεικνύει και το 18-6 απέναντι στην Τιρόλ Ίνσμπρουκ στην Μπούντβα. Στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του ομίλου, η διοργανώτρια, Μπουντβάνσκα Ριβιέρα, επικράτησε με 14-8, της Τεράσα.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο της β προκριματικής φάσης του LEN Trophy η Βουλιαγμένη, όπως αποδεικνύει και το 18-6 απέναντι στην Τιρόλ Ίνσμπρουκ στην Μπούντβα.
Ο ΝΟΒ επέβαλλε από το ξεκίνημα τον ρυθμό του και δεν άφησε στην αντίπαλό του, περιθώρια αντίδρασης, αφού στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 11-2 υπέρ της ελληνικής ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Βουλιαγμένης, Γιάννης Γιαννουρής, δήλωσε: «Ήταν αγώνας που δεν αντέχει σε κριτική. Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε για να δούμε τι θα κάνουμε στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια».
Στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του ομίλου, η διοργανώτρια, Μπουντβάνσκα Ριβιέρα, επικράτησε με 14-8, της Τεράσα. Στην αρχή της τρίτης περιόδου η Τεράσα ισοφάρισε σε 6-6, αλλά με σερί 5-0, η ομάδα του Μαυροβουνίου, ξέφυγε με 11-6 και «καθάρισε» το ματς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.