Ακόμη μία ήττα γνώρισαν οι Μπακς, αυτή τη φορά από τους Σικάγο Μπουλς με 120-97, σε ένα ματς που ξεχώρισε ο «τριπλός» Τζος Γκίντι με 20 πόντους (5/11 τρίποντα), 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «Ελάφια» παρατάχθηκαν για 15η διαδοχική φορά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος παραμένει εκτός λόγω του τραυματισμού του, ενώ με το νέο αρνητικό αποτέλεσμα οι Μπακς υποχώρησαν στο 26-33 και βρίσκονται αυτή τη στιγμή, εκτός play in.
Σχετικά με το ματς, οι Μπακς είχαν τα ηνία της αναμέτρησης στο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκαν με 66-51. Ωστόσο, η εικόνα του παιχνιδιού, άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους Μπουλς να πατούν γκάζι και να παίρνουν τη νίκη στο φινάλε.
Η τέταρτη περίοδος ήταν καθοριστική, αφού οι «τάυροι» έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 33-8.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».