Στις 14-20 Ιουλίου το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, με υποψήφια την Ελλάδα
Μία εβδομάδα αργότερα από το προγραμματισμένο θα διεξαχθεί τελικά το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, με τη συμμετοχή της Εθνικής μας, για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 14-20 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι υποψηφιότητα για τη διεξαγωγή του έχει βάλει και η Αθήνα.
Μία εβδομάδα αργότερα από το προγραμματισμένο θα διεξαχθεί τελικά το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, με τη συμμετοχή της Εθνικής μας, για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 14-20 Ιουλίου, όπως αποφάσισε η FIBA μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από τις Ομοσπονδίες των χωρών που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.
Η χώρα που θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια του Προολυμπιακού θα επιλεχθεί τον Δεκέμβριο.
Από το τουρνουά θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Οι χώρες που θα παλέψουν για την πρόκριση είναι οι: Βραζιλία, Σενεγάλη, Καναδάς, Καμερούν, Κορέα, Λίβανος, Νέα Ζηλανδία, Πόρτο Ρίκο, Κροατία, Γερμανία, Ελλάδα και Σλοβενία.
Οι 12 ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των έξι και οι δύο πρώτες του κάθε ομίλου θα περάσουν στα ημιτελικά. Η πρώτη τριάδα θα ταξιδέψει στην Κίνα για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας