Με νίκες επί των Βοϊβοντίνα και Σπαντάου ο Εθνικός πέρασε στους «16»
Ο Εθνικός προκρίθηκε στους «16» της Ευρωλίγκα, καθώς επικράτησε της γερμανικής Σπαντάου με 9-7 και σημείωσε την τέταρτη νίκη του στον δ όμιλο της β προκριματικής φάσης, που διεξάγεται στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Το πρωί του Σαββάτου, ο Εθνικός επικράτησε άνετα 13-4 της Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ. - Στους «16» του LEN Trophy Πανιώνιος και Βουλιαγμένη
Ο Εθνικός προκρίθηκε στους «16» της Ευρωλίγκα, καθώς επικράτησε της γερμανικής Σπαντάου με 9-7 και σημείωσε την τέταρτη νίκη του στον δ όμιλο της β προκριματικής φάσης, που διεξάγεται στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.
Το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη αντιμετωπίζει την Κυριακή την Πρίμορατς από το Μαυροβούνιο με στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη τη Σπαντάου): 3-3, 2-1, 1-3, 1-2.
Στα άλλα πρωινά ματς του Σαββάτου, η Σπαντάου ηττήθηκε με 6-4 από την ισπανική Τεράσα, ενώ η Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο συνέτριψε 13-2 την οικοδέσποινα Ολίμπια Λιουμπλιάνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας