Πρόωρος αποκλεισμός για τον Παγδατή στο τουρνουά της Βιέννης
Ο Μάρκος Παγδατής αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά των 643 χιλιάδων δολαρίων, το οποίο διεξάγεται στη Βιένη. Ο Κύπριος τενίστας (Νο 21 στην παγκόσμια κατάταξη) ηττήθηκε με 0-2 σετ (2-6, 2-6) από τον Ιταλό Αντρέας Σέπι (Νο 73 στον κόσμο).
Ο Μάρκος Παγδατής αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά των 643 χιλιάδων δολαρίων, το οποίο διεξάγεται στη Βιένη.
Ο Κύπριος τενίστας (Νο 21 στην παγκόσμια κατάταξη) -σαφώς επηρρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του- ηττήθηκε με 0-2 σετ (2-6, 2-6) από τον Ιταλό Αντρέας Σέπι (Νο 73 στον κόσμο).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας