Ο Ρότζερ Φέντερερ έγινε ο δεύτερος τενίστας που κατακτά 4 σερί τίτλους στο US Open
Το τέταρτο σερί τίτλο του στο US Open κατέκτησε ο Ρότζερ Φέντερερ, νικώντας τον νεαρί Σέρβο Νόβακ Ντζόκοβιτς με 7-6(4), 7-6(2), 6-4 στον τελικό της Κυριακής. Ο Ελβετός έγινε ο πρώτος τενίστας μετά τον Μπιλ Τάιλντεν τη δεκαετία του 1920 και παράλληλα κατέτησε τον 12ο προσωπικό τίτλο του σε τουρνουά Grand Slam. - Διασημότητες στο US Open
Το τέταρτο σερί τίτλο του στο US Open κατέκτησε ο Ρότζερ Φέντερερ, νικώντας τον νεαρί Σέρβο Νόβακ Ντζόκοβιτς με 7-6(4), 7-6(2), 6-4 στον τελικό της Κυριακής. Ο Ελβετός έγινε ο πρώτος τενίστας μετά τον Μπιλ Τάιλντεν τη δεκαετία του 1920 και παράλληλα κατέτησε τον 12ο προσωπικό τίτλο του σε τουρνουά Grand Slam.
Του απομένουν δύο για να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 14 τίτλων, που κατέχει ο Πιτ Σάμπρας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας