Ο Χιρβόνεν ταχύτερος στην υπερειδική διαδρομή της πρεμιέρας του 54ου Ράλι Ακρόπολις
Με την υπερειδική διαδρομή, η οποία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο άνοιξε απόψε η «αυλαία» του 54ου Ράλι Ακρόπολις. Ο Φινλανδός Μίκο Χιρβόνεν ήταν ο ταχύτερος όλων, ενώ την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς πραγματοποίησε ο Αρης Βωβός, ο οποίος κατέλαβε την 23η θέση.
Με την υπερειδική διαδρομή, η οποία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο άνοιξε απόψε η «αυλαία» του 54ου Ράλι Ακρόπολις.
Ο Φινλανδός Μίκο Χιρβόνεν ήταν ο ταχύτερος όλων, αφού κάλυψε τα 3,2 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 2 λεπτά, 50 δευτερόλεπτα και οκτώ δέκατα, αφήνοντας πίσω του τον Μάρκους Γκρόνχολμ και τον Παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Λεμπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαφορές στους χρόνους των πρώτων πέντε οδηγών της υπερειδικής είναι μικρότερες του μισού δευτερολέπτου.
Την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς πραγματοποίησε ο Αρης Βωβός, ο οποίος έκανε χρόνο 3:02.4, με αποτέλεσμα να καταλάβει την 23η θέση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας