Πρόκριση του Παγδατή στον τρίτο γύρο του Roland Garros
Στον τρίτο γύρο του μονού του φημισμένου τουρνουά Roland Garros προκρίθηκε ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος τενίστας αντιμετώπισε, στο πλαίσιο της φάσης των «64», τον Δανό Κρίστιαν Πλες, τον οποίο νίκησε με 3-0 σετ (7-5, 6-3, 6-4) και πήρε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο. Εκεί, θα βρει μπροστά του τον 24χρονο Τσέχο Γιάν Χάγεκ.
Στον τρίτο γύρο του μονού του φημισμένου τουρνουά Roland Garros προκρίθηκε ο Μάρκος Παγδατής.
Ο Κύπριος τενίστας αντιμετώπισε, στο πλαίσιο της φάσης των «64», τον Δανό Κρίστιαν Πλες, τον οποίο νίκησε με 3-0 σετ (7-5, 6-3, 6-4) και πήρε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο.
Εκεί, ο 21χρονος Παγδατής θα αναμετρηθεί με τον Τσέχο Γιάν Χάγεκ, Νο 100 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-2 σετ (1-6, 6-2, 7-6, 3-6, 6-2) του συμπατριώτη του, Μπόχνταν Ούλιχρατς.
Πέρυσι, ο Κύπριος τενίστας είχε αποκλειστεί στο β γύρο της διοργάνωσης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας