Ο Γιαλουράκης προηγείται στο έπταθλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων
Ο Νεκτάριος Γιαλουράκης του Ολυμπιακού με 3.007 βαθμούς προηγείται στο έπταθλο μετά την πρώτη ημέρα του 21ου Πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων, που διεξάγεται στο κλειστό στάδιο της Παιανίας. Την Κυριακή ολοκληρώνεται το έπταθλο των ανδρών, ενώ θα διεξαχθεί και το πένταθλο γυναικών.
Ο Νεκτάριος Γιαλουράκης του Ολυμπιακού με 3.007 βαθμούς προηγείται στο έπταθλο μετά την πρώτη ημέρα του 21ου Πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων, που διεξάγεται στο κλειστό στάδιο της Παιανίας.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας τσούκαλης του ΓΣ Κηφισιάς με 2.870 και στην τρίτη ο Κώστας Καραμουσαλής του Ολυμιακού με 2.820 βαθμούς.
Τα αγωνίσματα του επτάθλου ανδρών ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου με τα 60 μέτρα και σύμφωνα με το πρόγραμμα στη συνέχεια έγιναν το μήκος (11.30), η σφαιροβολία (13.00) και η σημερινή πρώτη ημέρα των συνθέτων ολοκληρώθηκε με το ύψος
Την Κυριακή ολοκληρώνεται το έπταθλο των ανδρών, ενώ θα διεξαχθεί και το πένταθλο γυναικών το οποίο, ως γνωστό, διεξάγεται σε μια ημέρα.
Τα 60μ ήταν το πρώτο αγώνισμα του επτάθλου ανδρών το οποίο διεξήχθη σε τρεις σειρές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.