Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα η εθνική, φιλική νίκη 10-4 την Ισπανία
Την πρώτη της νίκη σημείωσε η εθνική πόλο των ανδρών στο διεθνές τουρνουά του Βουκουρεστίου, επικρατώντας 10-4 της Ισπανίας. Η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τη πρεμιέρα.
Την πρώτη της νίκη σημείωσε η εθνική πόλο των ανδρών στο διεθνές τουρνουά του Βουκουρεστίου, επικρατώντας 10-4 της Ισπανίας.
Η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τη πρεμιέρα, οπότε είχε αναδειχθεί ισόπαλη 9-9 με τη Γερμανία, και έφτασε σε μία εύκολη νίκη απέναντι στους Ιβηρες.
Οι αγώνες αυτοί είναι το τελευταίο τεστ προετοιμασίας για τις συμμετέχουσες ομάδες, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 3-0, 2-1
Για την ελληνική ομάδα σκόραραν οι Ντόσκας 4, Χ.Αφρουδάκης 3, Μυλωνάκης, Μάζης, Γιάννης Φουντούλης.
Tην Παρασκευή στις 17:30 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Σλοβακία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας