Την Πέμπτη θα αρχίσει ξανά ο αγώνας της εθνικής πόλο με τις ΗΠΑ
Το πρωί της Πέμπτης στις 10:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας της εθνικής μας ομάδας πόλο με τις ΗΠΑ για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του World League, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Η FINA αποφάσισε να αρχίσει η συνάντηση από την αρχή, καθώς ο αγώνας διεκόπη λίγο πριν από την έναρξη της δεύτερης περιόδου λόγω διακοπής ρεύματος.
Το πρωί της Πέμπτης στις 10:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας της εθνικής μας ομάδας πόλο με τις ΗΠΑ για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του World League, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Η FINA αποφάσισε να αρχίσει η συνάντηση από την αρχή, καθώς ο αγώνας διεκόπη λίγο πριν από την έναρξη της δεύτερης περιόδου λόγω διακοπής ρεύματος, η οποία διήρκεσε για περισσότερο από 45 λεπτά, και ενώ το σκορ ήταν 4-4.
Αυστραλία-Ισπανία 5-7
«Με το δεξί» μπήκε η εθνική Ισπανίας στις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του World League.
Οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν 7-5 της Αυστραλίας, αφού πήραν από την αρχή το προβάδισμα και δεν επέτρεψαν στα «καγκουρό» να διεκδικήσουν τη νίκη στο τέλος του αγώνα.
Με εντυπωσιακό τρόπο άρχισε η εθνική ομάδα της Σερβίας/Μαυροβουνίου τις υποχρεώσεις της. Το συγκρότημα του Ντέγιαν Ουντόβισιτς συνέτριψε τη Γαλλία με 20-6 και έδειξε ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας