Eισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήρε ο Πολύμερος
Την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό του 1ου αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου κωπηλασίας που διεξάγεται στο Μόναχο εξασφάλισε ο Βασίλης Πολύμερος στο σκίφ ελαφρών βαρών των ανδρών.
Την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό του 1ου αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου κωπηλασίας που διεξάγεται στο Μόναχο εξασφάλισε ο Βασίλης Πολύμερος στο σκίφ ελαφρών βαρών των ανδρών.
Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας έφτασε πρώτος στο τερματισμό του ημιτελικού με αρκετά μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του πετυχαίνοντας μάλιστα πολύ καλό χρόνο αφού κατέβηκε κάτω από τα 7 λεπτά (6.59.59 για την ακρίβεια) και το Σάββατο (11.10 το πρωί ώρα Ελλάδας) θα διεκδικήσει το ένα από τα τρία μετάλλια του αγωνίσματος.
Αντίθετα τα υπόλοιπα πληρώματα δεν κατάφεραν να πάρουν θέσεις μέσα στην τριάδα και θα αγωνιστούν στους μικρούς τελικούς. Πρόκειται για τους Παππά-Μούγιο που στο διπλό σκίφ ελ βαρών ήταν 6οι, τις Μπισκιτζή-Τσιάβου που στο ίδιο αγώνισμα πήραν ανάλογη θέση όπως και τους Παγούνη-Χρήστου στην δίκοπο και την Μαρία Σακελλαρίδου στο σκίφ ελ βαρών που τερμάτισαν 6οι.
Τέλος, η τετράκωπος άνευ ελ. βαρών με τους Τσούση-Γκουντούλα Ν.-Γκουντούλα Α.-Κουλουρίζο ήταν 2οι στο Γ τελικό και κατετάγη συνολικά 14η.