Ξεκίνησε την Κυριακή το 41ο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ
Χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν την Κυριακή στους δρόμους του δυτικού Λονδίνου για την έναρξη του 41ου Καρναβαλιού του Νότινγκ Χιλ. Κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στη σκιά των βομβιστικών επιθέσεων, είναι «Ενότητα και ποικιλομορφία».
Χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν την Κυριακή στους δρόμους του δυτικού Λονδίνου για την πρώτη ημέρα του 41ου Καρναβαλιού του Νότινγκ Χιλ.
Το καρναβάλι, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πάρτι δρόμου, όπως υπερηφανεύονται οι διοργανωτές του, ξεκίνησε την Κυριακή με την «Ημέρα των Παιδιών», που περιελάμβανε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Η περίφημη παρέλαση αρμάτων έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, ενώ το κεντρικό θέμα του καρναβαλιού της βρετανικής πρωτεύουσας, ψυχή του οποίου είναι η πολυπληθέστατη καραϊβική κοινότητα του Λονδίνου, είναι «Ενότητα και ποικιλομορφία».
Όπως μεταδίδει το BBC, το φετινό καρναβάλι σημαδεύθηκε από την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των διοργανωτών και του δημάρχου Κεν Λίβινγκστον, ο οποίος ήθελε για λόγους ασφαλείας τη μεταφορά των εκδηλώσεων στο Χάιντ Παρκ, όπου τελικά θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις.
Λόγω των πρόσφατων βομβιστικών επιθέσεων, η παρουσία της αστυνομίας είναι αυξημένη. Συνολικά 10.500 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στους χώρους των υπαίθριων εκδηλώσεων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας