Οδηγίες Καραμανλή σε Τατούλη εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
Οδηγίες και κατευθύνσεις εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έδωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στον υφυπουργό Πολιτισμού Πέτρο Τατούλη, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οδηγίες και κατευθύνσεις εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έδωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στον υφυπουργό Πολιτισμού Πέτρο Τατούλη, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μετά τη συνάντηση, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αλλαγές στο ΔΣ του Φεστιβάλ Αθηνών, ο κ. Τατούλης ανέφερε ότι αυτό είναι θέμα αρμοδιότητας του ΕΟΤ, αλλά -όπως είπε- ότι οι αλλαγές γίνονται με κριτήριο την αλλαγή φιλοσοφίας του Φεστιβάλ.
«Θεωρώ ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Αθηνών έχει μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τη φιλοσοφία που υπήρξε μέχρι τώρα. Και, βέβαια, είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν μεγάλες προσωπικότητες που εκπροσωπούν τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης και του κόσμου» τόνισε ο κ. Τατούλης, υπογραμμίζοντας:
«Αυτό δίνει μεγαλύτερη δυνατότητα, μεγάλες δυνάμεις και μεγάλη ώθηση, ώστε να μπορέσει το Φεστιβάλ Αθηνών να αντιμετωπίσει τη νέα πεντηκονταετία που έρχεται μπροστά του. Ο θεσμός θα πρέπει να είναι ένας θεσμός πολύ σύγχρονος. Θα πρέπει να αντιληφθεί τα καινούρια παγκόσμια πρότυπα και τα καινούρια δεδομένα. Και αυτό θα κάνει το καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Αθηνών».
Σε ανακοίνωση του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για το θέμα του ΔΣ του Φεστιβάλ Αθηνών αναφέρεται:
«Η απόφαση για αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών είναι κυβερνητική και ελήφθη με γνώμονα την αναβάθμιση του θεσμού και την ενδυνάμωση του διεθνούς του χαρακτήρα. Για την αλλαγή συνεργάστηκαν τα υπουργεία Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας