Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν ξέρω αν θα έχει υλικό μου στις καινούργιες του δουλειές, τις επαγγελματικές», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σαμπάνης μιλώντας για τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη
Την απομάκρυνση που υπάρχει πλέον στη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη αποκάλυψε ο Γιώργος Σαμπάνης, επισημαίνοντας ότι οι δυο τους έχουν χαθεί εδώ και καιρό και δεν διατηρούν επαφή, όπως συνέβαινε παλαιότερα.
Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στο vidcast Daily Κους Κους, με σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης να προβάλλεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην εκπομπή Happy Day.
Στη συζήτηση, ο Γιώργος Σαμπάνης αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αποκαλύπτοντας ότι εδώ και αρκετό καιρό οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί και δεν διατηρούν πλέον επικοινωνία. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν γνωρίζει αν ο συνάδελφός του εξακολουθεί να τραγουδά δικά του τραγούδια στις εμφανίσεις του.
Τι δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης για τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Είναι καιρός τώρα που δεν είμαι κοντά με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Δεν ξέρω αν θα έχει υλικό μου στις καινούργιες του δουλειές, τις επαγγελματικές. Αυτά που λένε και γίνονται, αλλά και το αν τον αγαπάει ο κόσμος, δεν τα γνωρίζω γιατί σε προσωπικό επίπεδο έχουμε χαθεί τελείως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης για τη σχέση του με τον τραγουδιστή.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας