in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Η «μάχη» για τον τίτλο στη Super League: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας
Η «μάχη» για τον τίτλο στη Super League: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δίνουν μεγάλη «μάχη» για τον τίτλο της Super League – Τα παιχνίδια των τριών διεκδικητών μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας
Η Super League και η «μάχη» για την κορυφή έχει πάρει «φωτιά» μετά το πέρας της 20ης αγωνιστικής, καθώς η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό με 1-0 και η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Άρη, έφεραν την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή μετά το 4-0 επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες.
Οι εναλλαγές στις πρώτες θέσεις είναι συνεχόμενες και κάθε αγωνιστική υπάρχει άλλος πρωτοπόρος, δείγμα και του ότι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα παλεύουν μέχρι τέλους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Η αγωνιστική που πέρασε έφερε την Ένωση στην κορυφή, όμως την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ένα σπουδαίο ντέρμπι που μπορεί ξανά να φέρει αλλαγές στην κορυφή. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό σε ένα must win παιχνίδι που μπορεί να τον επαναφέρει στην κορυφή.
Από εκεί και πέρα, ο Δικέφαλος του βορρά μπορεί να έχει 45 βαθμούς και να είναι τρίτος, έχει όμως και ένα ματς λιγότερο, το εξ αναβολής με την Κηφισιά στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θεωρητικά μοιάζουν να έχουν πιο βατό πρόγραμμα από τον ΠΑΟΚ, όμως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει και ένα ματς περισσότερο να δώσει, αλλά και δύο ντέρμπι κόντρα στους άλλους δύο διεκδικητές του τίτλου. Με την Ένωση στην Τούμπα και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.