Ανυπέρβλητο «εμπόδιο» απεδείχθη η Μίρα Αντρέεβα για την Μαρία Σάκκαρη, στον Β` γύρο του Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη.
Η 18χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν άφησε ουσιαστικά περιθώρια στην Ελληνίδα τενίστρια, επικρατώντας άνετα με 6-0, 6-4.
Καλύτερη η Αντρέεβα από τη Σάκκαρη
Στο πρώτο σετ η Αντρέεβα μπήκε αποφασισμένη και με δύο breaks προηγήθηκε γρήγορα με 4-0, παρά την εντυπωσιακή -αλλά ανεπιτυχή- προσπάθεια της Σάκκαρη να «σπάσει το σερβίς» της Ρωσίδας στο τέταρτο game. Στην συνέχεια, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα η Αντρέεβα να πετύχει νέο break και να «κλείσει» το σετ με 6-0, μετά από μόλις 27 λεπτά.
Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη (Νο 53 στον κόσμο) στάθηκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και «απάντησε» στο γήγορο (σ.σ. πρώτο game) break της Αντρέεβα, «σπάζοντας το σερβίς» της νεαρής Ρωσίδας, στο τέταρτο game. Ακολούθως, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το ένατο game, με την Αντρέεαβ να κάνει νέο break (5-4) και να φθάνει στην νίκη, μετά από 41 λεπτά.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
LIVE: Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21 για τα προκριματικά του U21 EURO 2027. Μετάδοση από το EΡΤ Sports 3.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έβαλε κάτω από το χαλί τα προβλήματα της διαιτησίας και σφυρίζει αδιάφορα για τα λάθη στην κανονική περίοδο της Super League