Η Μίλαν μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς στο ματς με την Κόμο, όμως έκανε την ανατροπή και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Ίντερ, μετά από 20 αγωνιστικές στη Serie A. Στους 43 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, -3 από την κορυφή η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στους 34 και την έκτη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας.
Ο Κεμπφ άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στην Κόμο, που είχε τον Τάσο Δουβίκα στο αρχικό της σχήμα, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ενκουκού εύστοχη από την άσπρη βούλα (45′ +1) και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες, 1-1.
Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Αντριάν Ραμπιό και με δύο γκολ στο 55ο και 88ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Μίλαν. Η Κόμο το μόνο που κατάφερε είναι να έχει ένα δοκάρι στο 84ο λεπτό, σε φοβερό γυριστό του Πας.
Νωρίτερα, η Μπολόνια πήρε σπουδαίο «διπλό» στη έδρα της Ελλάς Βερόνα και μάλιστα με ανατροπή, με τα γκολ των Ορσολίνι (21′), Όντγκααρντ (29′) και Κάστρο (44΄). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Όρμπαν και Φρόιλερ (αυτογκόλ 71′).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).