Για άλλη μία φορά, απόλυτος πρωταγωνιστής των Μιλγουόκι Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς σκόραρε 33 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ, και παράλληλα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με το buzzer beater καλάθι του.
Με αυτό το καλάθι, ο «Greek Freak» πήρε την πρώτη νίκη-εκδίκηση στη σεζόν από τους Πέισερς, οι οποίοι έχουν αποκλείσει τους Μπακς στα δύο τελευταία playoffs από τον πρώτο γύρο.
Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο πλευρών έχει ξεπεράσει τα όρια, με τους φίλους των ομάδων να αποδοκιμάζουν έντονα τους αντιπάλους, ενώ στην περσινή postseason, ο Αντετοκούνμπο ήρθε πολύ κοντά με τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, ο οποίος τον προκαλούσε μετά τον αποκλεισμό του.
Δείτε το βίντεο με το καλάθι του Αντετοκούνμπο
GIANNIS IS WILDING ???
• Hit the game winner • Grabbed his crotch • Told the crowd to be quiet • Started booing the fans
Απ’ όσο φαίνεται ο 30χρονος φόργουορντ δεν έχει ούτε αυτός τα καλύτερα συναισθήματα για την Ιντιάνα, καθώς μετά το καλάθι του προέβη σε μία άσεμνη χειρονομία, ενώ στη συνέχεια έκανε νόημα στους οπαδούς των Πέισερς να σωπάσουν, πριν αρχίσει να τους αποδοκιμάζει από πλευράς του. Τότε χρειάστηκε να παρέμβει ο αδερφός του, Θανάσης, για να του πει να ηρεμήσει.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους