Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Με υπερδιπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο κινούνταν νεαρός οδηγός αυτοκινήτου το βράδυ της Τετάρτης, στην Περιφερειακή Υμηττού, με το κοντέρ να γράφει 174 χλμ/ώρα. Μάλιστα, δεν είχε ούτε καν δίπλωμα, όπως προέκυψε από την έρευνα μετά τη σύλληψή του.
Εις βάρος του οδηγού σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 26χρονος οδηγός υπερέβη το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας κατά 94 χλμ/ώρα. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής επί της Υμηττού, στην περιοχή της Παλλήνης.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 26χρονος κινούνταν με 174 χλμ./ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ./ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Ο συλληφθείς, με την εις βάρος του δικογραφία από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας