Το… καθιερωμένο του ραντεβού με τον Νίκο Ευαγγελάτο έκανε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του για φέτος ο Λάκης Λαζόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος, κατά τη διάρκεια του πρώτου φετινού «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» στο MEGA συνάντησε τον παρουσιαστή του Live News σε ένα από τα εντυπωσιακά γραφικά του, ωστόσο τα πράγματα… δεν πήγαν πολύ καλά.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και πιο συγκεκριμένα στον Σωτήρη και την εμμονή του με τις διαφημίσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.