O Jogo: «Ο Βιτόρια ήθελε Ταρέμι, του έφεραν Ταμπόρδα, Ζαρουρί και Πάντοβιτς»
Η «O Jogo» αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και για τις διαφωνίες μεταξύ του Ρουί Βιτόρια και της διοίκησης.
Μία απόλυτα χαοτική κατάσταση περιγράφει η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» για τη μεταγραφική πολιτική του Παναθηναϊκού στο καλοκαίρι του 2025. Κυρίως γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα που προφανώς απηχεί την πλευρά του Ρουί Βιτόρια, η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν άκουσε τις εισηγήσεις του προπονητή και έφερε παίκτες που δεν έτυχαν της έγκρισης του, όπως οι Ταμπόρδα, Πάντοβιτς και Ζαρουρί.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της «O Jogo»:
«Ο Ρουί Βιτόρια έφυγε από τη θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού το πρωί, σε μία απόφαση που ελήφθη κοινή συναινέσει μεταξύ του Πορτογάλου και της διοίκησης. Ο Βιτόρια ήταν εδώ και καιρό σε διάσταση απόψεων με τους ιθύνοντες του αθηναϊκού συλλόγου, ειδικά για την έλλειψη ποιοτικών ενισχύσεων. Κατά την άποψη του, οι παίκτες που ήρθαν, δεν έφταναν καθόλου στην αξία εκείνων που αποχώρησαν.
Για παράδειγμα, οι ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης) αντιπροσωπεύουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του Παναθηναϊκού, παρέχοντας στην εταιρία (μαζί με την παραχώρηση του Μαξίμοβιτς) με ένα κέρδος 39 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Σίριλ Ντέσερς ήταν η τρίτη επιλογή του Ρουί Βιτόρια, αποκτήθηκε για την επίθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της O Jogo, η προτεραιότητα του προπονητή ήταν ο Ταρέμι που κατέληξε στον ανταγωνιστή Ολυμπιακό και η εναλλακτική του ο Μπανζά. Από την άλλη, τρεις από τους παίκτες οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα, οι Ανάς Ζαρουρί, Μίλος Πάντοβιτς και Βιθέντε Ταμπόρδα, δεν συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές του Βιτόρια».
- Ουκρανία: Ποιοι θα ήταν υποψήφιοι αν γίνονταν τώρα εκλογές – Ποιος θα ήταν το φαβορί
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Πρώτη φορά μέλος του ΝΑΤΟ έχει δικό του στρατηγικό «οικοσύστημα»
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)







































![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)



![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442