Ο Εβάν Φουρνιέ ερχόμενος στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2024, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με του Πειραιώτες και όπως όλα δείχνουν φορά τα ερυθρόλευκα και μετά το 2026.
Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με σκοπό να μπουν μαζί στο νέο ΣΕΦ.
Όλα δείχνουν ότι ο Φουρνιέ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα μέχρι το 2028 ενώ υπάρχει και οψιόν για επέκταση της για άλλον έναν χρόνο, δηλαδή, μέχρι το 2029, με τον Γάλλο να κλείνει ουσιαστικά την καριέρα του στο λιμάνι.
Το συμβόλαιο του Φουρνιέ και το πόστο μετά το τέλος της καριέρας του
Ο Φουρνιέ από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Ελλάδα δέθηκε με τον κόσμο της ομάδας, προσέφερε τα μέγιστα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και πλέον ετοιμάζεται να ετοιμάσει επέκταση στο συμβόλαιό του με μεγαλύτερες αποδοχές. Να σημειωθεί πως, η αρχική συμφωνία περιλάμβανε ένα ποσό κοντά στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, η πλευρά του Ολυμπιακού επιθυμεί να παραμείνει ο Γάλλος στην ομάδα και μετά το τέλος της καριέρας του, σε άλλο πόστο στο σύλλογο.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.